Prețuim aroma emoției

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
 
Kafetika / Kafetika  / Patru motive să-ți cumperi cafeaua de la noi

Patru motive să-ți cumperi cafeaua de la noi

Bineînțeles, considerăm că vindem cea mai bună cafea pentru consum acasă, în sânul familiei. Dar suntem și siguri că putem convinge pe oricine de asta povestind despre ce facem:

Oferim un raport calitate-preț imbatabil.

Conducem o afacere, adaosul comercial este parte din reușita noastră. Dar fără să-l încărcăm cu aura de mister și dramatizare care însoțește, în general, comerțul cu cafea, modă care împinge prețurile la cote nejustificate. Avem succes vânzând cafea bună la un preț decent și intenționăm să rămână așa.

Alegem cu grijă materia primă

Cafeaua verde, fructul viu care stă la baza oricărei povești cu aromă de energie și succes. Ne mândrim cu cel mai bun prăjitor din România, dar îl putem pune în valoare doar cu o materie primă care să ne merite atenția. Și care sa te satisfacă pe tine, cel care apreciază cafeaua atât pentru notele sale, cât și pentru „notele” pe care le obține în orice domeniu datorită ei.

Prăjim cafeaua înspre cea mai bună versiune a ei

Ne facem treaba cu unul dintre cele mai performante utilaje de prăjire din lume, reglat optim pentru a păstra aromele și vigoarea sortimentelor de cafea verde pe care le folosim. Este o mașină de cea mai înaltă tehnologie, implacabilă la intervenția și, posibil, eroarea umană, care aduce cafeaua, în mod constant, la aroma inconfundabilă cu care ne-am obișnuit clienții.

Cafeaua noastră e mereu proaspăt prăjită

Din povestirile clienților, are mereu aceeași aromă „ca prima dată” pentru că nu apucă să-și piardă vitalitatea. Am corelat perfect ritmul de prăjire cu cel de vânzare, astfel încât cafeaua noastră își începe călătoria în universul unei familii cu magia sa proaspătă și îmbietoare la scurt timp după ce iese din prăjitor.

Știm: dăm impresia că ne iese ușor un produs atât de cuprinzător ca sevă, atât de îmbietor și de hotărâtor în calitatea fiecărei zile începute lângă espressor. Dar am cercetat îndelung procesele de achiziție și prăjire a cafelei pentru a ajunge aici, stăpânind algoritmul magiei în gust și simțire energizantă.