Prețuim aroma emoției

 • No Produss in the cart.
 • No Produss in the cart.
 
Kafetika / Termeni si conditii

Site-ul kafetika.ro este detinut si operat de catre Kafetika Factory SRL, cu sediul in Sos. unirii, Nr. 236B, Corbeanca Ilfov 077065, Romania, CUI RO41930868, Numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/5209/2019.

Modalitatea de livrare

Livrarea se face fie prin personalul propriu, fie prin curierat rapid, pe teritoriul Romaniei, costul livrarii fiind suportat de noi pentru oricare produs comandat. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
Factura pentru produsele comandate va va fi trimisa online la adresa de e-mail pe care ati mentionat-o in momentul comenzii.
Marfurile vandute sunt acoperite de garantie conform reglementarilor legale in vigoare.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului si importatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator/importator in parte.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate la Kafetika Factory, Sos. Unirii nr. 236B, Corbeanca, Ilfov.

Conditii de acordare a garantiei
 1. Termenul de garantie pentru produsul achizitionat este de 12 luni, incepand cu data cumpararii acestuia.
 2. Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de catre Dvs. se dovedeste a fi defect, din motive de proiectare, executie sau vicii ascunse, el va fi reparat – adus la conformitate, gratuit, in termenul prevazut de lege, cu respectarea anumitor conditii:
  • Produsul sa fi fost cumparat din Romania si folosit pe teritoriul acesteia, numai in scopul pentru care a fost conceput, respecatndu-se instructiunile producatorului din instructiunile de utilizare;
  • Pentru acordarea garantiei sunt necesare: documentul de plata (factura), certificatul de garantie completat corect si produsul defect, a carui serie trebuie sa fie integrala, identificabila si nealterata;
  • Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat datorita expunerii la fenomene naturale, datorita incendiilor, accidentelor, neglijentei in utilizare, precum si datorita unor instalari, modificari sau adaptari necorespunzatoare;
  • Nu sunt acoperite de garantie produsele asupra carora au intervenit pentru reparatii persoane neautorizate si daca s-au folosit piese de schimb neautorizate sau neaprovizionate prin firma noastra.

Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G. 21/1992, republicata si L.449/2003, norme in vigoare la data cumpararii produsului.

Instructiuni de pastrare a produselor
 1. Temperatura medie de pastrare in pungile originale sau cutii etanse, va fi de 15-30 grade Celsius, in incaperi care sa nu fie nici prea umede si nici prea uscate, adica umiditatea relativa a aerului de 40-60%.
 2. Produsele se vor feri de expunerea directa la razele solare, schimbarea brusca a temperaturii,

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil).

Returnarea produselor

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

– Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Kafetica Factory.

– Produse sau colete ce prezinta deteriorari
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

– Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Kafetica Factory.

Returul trebuie anuntat pe mail, completat formularul de retur si trimis produsul prin curierat rapid catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 30 zile calendaristice de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client, mai putin costul transportului.

Nota
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defecte, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Informare si suport

Magazinul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu dumneavoastra cu Kafetica Factory.
Pentru informatii suplimentare despre produse puteti folosi formularele de contact si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:
– produse livrate incomplet sau incorect;
– livrari intarziate;
– produse sau colete ce prezinta deteriorari;

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Kafetica, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa office@kafetika.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

DATELE CLIENTILOR & POLITICA DE SECURITATE A PLATILOR

Comerciantii nu au permisiunea sa pastreze datele critice si informaţiile private ale clienţilor şi, de asemenea, nu au permisiunea de a păstra datele cardului utilizat pentru plata. Clientii vor fi informati in mod corespunzator despre aceasta, precum si cu privire la opţiunea de plată 3-D Secure opţiunea de plată.

Intregul continut al site-ului www.Kafetica.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Kafetica si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Kafetica si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Kafetica . a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI

Marca „ Kafetica ” apartine firmei Kafetica Factory.

ACCESUL LA SITE

Kafetica garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Kafetica fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.Kafetica.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Kafetica.ro numai in scopul declarat al acestui site. Datele personale din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Kafetica Factory nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorului/importatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Kafetica .ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului/ importatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator/importator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator/importator, fie sunt emise de catre Kafetica Factory.
In cazul certificatelor de garantie emise de importatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.